VERSLAVINGEN

BEWEGEN

Naast dat wij heel blij worden van het in beweging brengen van mensen en organisaties voor het uitdragen van hun merk, worden wij ook blij van fysieke beweging. De een is wekelijks te vinden op het voetbalveld en de ander doet het liefste mee met een hardloopwedstrijd, maar er is ook iets waar we allemaal blij van worden en gebruik van maken: het Baggr sportabonnement. Bewegen doen we niet alleen om onze gezondheid op peil te houden, maar ook gewoon omdat we er ontzettend veel energie van krijgen!

PLEZIER MAKEN

Plezier in het leven, in ons werk en ook daarbuiten! En ook op z’n Bosch. Teamuitjes en teamavonden met lekker eten en gezelligheid. Onze 2e verslaving. Ook met jou maken we graag plezier! Jaarlijks zijn wij op carnavalsdonderdag bij Roet Korte Put te vinden. Ook dit jaar waren we van de partij. Wil je dit een keer met ons beleven? Gezellig, je kan er niet vroeg genoeg bij zijn! Meld je nu alvast aan voor volgend jaar:

CHOCOLA

We weten het, enorm cliché, maar daarom niet minder verslavend: ook chocola staat op ons lijstje. Wij presenteren onze top 3:

  1. Tony’s Karamel-Zeezout (en niet alleen omdat ie heel lekker is, maar ook omdat ze het voorbeeld zijn van hoe je vanuit een maatschappelijke ‘waarom’ met je merk het verschil kunt maken in de wereld)
  2. Hands Off My Chocolate Red Velvet & White Chocolate (met dank aan een sollicitant)
  3. Kinder Chocolade (met dank aan Jara!)

Mee chocola eten? Of heb jij suggesties voor smaken die wij móeten proberen?