VACATURE: MARKETEER

28 – 36 uur per week

Ben jij een all-round marketeer en toe aan een nieuwe stap? Wil je een baan met veel variatie, zelfstandigheid en gezelligheid? Bij een marketingbureau waarbij je mee kunt groeien en je functie zelf mee vorm kunt geven? Lees dan vooral verder! Wij kijken ernaar uit ons team te versterken met een nieuwe collega om samen nog meer waardevolle resultaten neer te zetten voor onze klanten.

Dit ben jij

Een marketeer waarvan het hart sneller gaat kloppen bij het uitdenken van marketingstrategieën en – campagnes en het projectmatig uitvoeren daarvan. Het mee-ontwikkelen van creatieve concepten geeft je energie. En ook het ontwikkelen van content en sturen op resultaten doe je graag. Je maakt van nature makkelijk verbinding. Je werkt planmatig naar het eindresultaat en neemt iedereen mee in het proces. Je schakelt makkelijk tussen klanten en projecten. En geniet van de dynamiek dat dat met zich meebrengt.

Dit wil jij

Het beantwoorden van de vragen die bij onze klanten leven. Hoe kunnen we onze naamsbekendheid verhogen? Meer klanten en medewerkers aantrekken? Meer producten of diensten verkopen? Hoe bereiken we op het juiste moment en juiste plek, via het juiste kanaal, met de juiste middelen, de juiste persoon? Je kent ze wel, de typische marketingvragen.

Je haalt input op bij klanten, voegt je eigen ervaring, kennis en creativiteit eraan toe en spart met je collega’s om te komen tot succesvolle en realiseerbare marketingstrategieën en -campagnes. Daarna neem je ook (deels) de uitvoering daarvan op. Zoals de ontwikkeling van campagnes, de inzet van social media kanalen, het creëren van content en het monitoren van de resultaten. Je vervult de rol van projectleider bij de uitvoering van de strategie en de ontwikkeling en uitrol van campagnes. Vanuit die rol stuur je ook de andere experts aan die een bijdrage leveren aan de realisatie van de plannen.

Ook vind je het leuk om actief relaties te onderhouden met de klanten van Baggr en ervoor te zorgen dat zij tevreden zijn over de samenwerking.

Dit brengt Baggr jou

 • Een club van verbindende en steengoede marketeers die organisaties helpen bij het vergroten van hun naamsbekendheid en het verhogen van hun verkoop door het aantrekken en behouden van klanten en medewerkers.
 • Een klein bureau met grootse ambities en een flink netwerk. Dat houdt in dat jij het bureau en ook je functie mee kunt vormgeven. Je krijgt vrijheid en zelfstandigheid.
 • Je werkt voor grote en kleine succesvolle B2B spelers vaak met een link naar technologie en actief in een grote variatie aan branches. Een greep uit onze opdrachtgevers: Webfleet, Acorel, Quinso, KWEEKERS, Futureprove, Heijmans en QISS IT. Kijk voor een overzicht van onze klanten en wat we voor hen doen of gedaan hebben, op onze website: www.baggr.nl
 • Je bureau staat op een inspirerende plek in ’s-Hertogenbosch: De Gruyter Fabriek. Maar ook bij onze klanten op locaties. En bij jou thuis. Je bent dus flexibel in waar je werkt. We starten op maandag altijd met z’n allen op kantoor voor de leuke verhalen uit het weekend en de zakelijke mijlpalen voor de komende week.
 • Je werkt in projecten voor klanten ook samen met onze externe collega’s, die de kennis van Baggr aanvullen.
 • Wij zijn verslaafd aan bewegen, plezier maken en successen vieren met bubbels. Dus dat doen we ook regelmatig met elkaar. Vast op de agenda staan een zomeruitje, de NIMA Marketing Day en een leuke eindejaarsactiviteit. Ook houden we ervan om bij mooi weer de week af te sluiten met een drankje op onze steiger.
 • Een contract voor 28 – 36 uur en een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring, opleiding, leeftijd en je toegevoegde waarde voor Baggr.

Dit breng jij Baggr

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding op het gebied van marketing of commerciële economie afgerond
 • Je brengt meer dan 3 jaar ervaring mee in een vergelijkbare functie
 • Je bent helder, analyserend en resultaatkrachtig
 • Je houdt van mensen en maakt makkelijk contact
 • Je hebt een gezonde dosis zelfvertrouwen en staat positief in het leven
 • Je functioneert goed binnen zowel kleine als grote organisaties
 • Je spreekt Engels, zodat je ook samen kunt werken met onze internationale klanten
 • Je houdt van zelfstandigheid en bent een echte doorpakker

Enthousiast geworden?

Stuur dan direct je cv mét toelichting waarom jij hier de beste kandidaat voor bent, naar trudy@baggr.nl

Vacature Content creator