TEAM

Wij zijn Baggr. Met onze heldere aanpak, analyserende blik, verbindende kracht en soms iets te veel enthousiasme laten wij organisaties groeien. Weten wie wij écht zijn en wat we het allerliefste (voor onze klanten) doen?

Volg ons team op Instagram!

Milou van Kaam

Passie voor content? Klantgericht en altijd op zoek naar creatieve oplossingen? Check, check en check! Met een diploma als Vertaler Engels op zak, weet Milou precies jouw verhaal om te zetten naar wat de klant of consument wil horen, of dit nou in het Engels of Nederlands is. Als content marketeer weet ze de kern van de boodschap te vertalen naar zowel vlotte teksten als scherpe beelden. Daarnaast gaat ze in haar vrije tijd graag aan de wandel met haar blije viervoeter, pakt ze een concertje mee of, zoals het een echte Bourgondiër betaamt, geniet ze van lekker eten met vrienden en familie.  

Tel: 06-30283866
E-mail: milou@baggr.nl

Trudy Robbemondt

Trudy droomde er als kind al van om ondernemer te worden. En dromen? Tja, die zijn er om beet te pakken en werkelijkheid te maken. Zo startte zij in 2017 Baggr! Met de ambitie om samen met een team van mensen met dezelfde overtuiging, een organisatie te creëren waar mensen graag werken en mee samenwerken. Samen waardevolle dingen doen voor klanten! Ieder vanuit haar/zijn eigen krachten. Trudy heeft zelf een stevige achtergrond in merk, marketing en communicatie. Maar het zijn stiekem vooral haar verbindende kwaliteiten, haar directe manier van werken en haar ontwapenende enthousiasme die haar goed maken in wat ze doet.

Tel: 06-51475192
E-mail: trudy@baggr.nl

Tim Reefs

Tim ademt digitale marketing en is altijd op zoek naar nieuwe manieren om jouw bedrijf er online uit te laten springen. Of het nu gaat om SEA, SEO, of marketing automation, Tim heeft het in de vingers en deelt graag zijn inzichten om jouw merk op de kaart te zetten. Buiten de digitale wereld kun je Tim op het voetbalveld vinden. Hij is een teamplayer die graag wil winnen. In zijn vrije tijd gaat hij er op uit met vrienden. Tim bouwt graag samen met jou aan een onvergetelijke digitale aanwezigheid van jouw merk!

Tel: 06-38403327
E-mail: tim@baggr.nl

Michelle Brabers

Een rasechte marketeer? Dat is Michelle! Ze is dol op het bedenken en ontwikkelen van opvallende merk- en marketingcampagnes die de doelgroep prikkelen en aanzetten tot actie. Dat heeft ze 12 jaar in de retail- en fashionbranche gedaan en nu voor de klanten van Baggr. Michelle zelf valt op door haar stralende enthousiasme en resultaatgerichtheid. Samen met haar man en twee kinderen heeft ze een grote moestuin: @thegreengardennl. Ook is ze regelmatig te vinden op de camping en in het sprookjesbos van de Efteling. Of vindt ze haar rust op een matje bij de yoga.

Tel: 06-13083019
E-mail: michelle@baggr.nl

Esther van boggelen

Met een achtergrond in communicatie en conceptcreatie is Esther verantwoordelijk voor alle online aspecten bij Baggr. Social media zichtbaarheid, online campagnes en content creatie, Esther kan in ieder geval niet zonder internet. Maar springt ook graag uit haar bureaustoel om offline campagnemateriaal in elkaar te knutselen. Toont haar enthousiasme in optimisme, maar niet zonder een tikje serieuze realisme. Niet bang voor een solo-backpacktrip zonder planning en reserveringen. Zolang ze, zoals een echte millennial, haar telefoon maar bij zich heeft. Naast Baggr ook druk met haar andere ‘marketing’ werk en passie: het runnen van haar eigen webshop met handgemaakte sieraden.

E-mail: esther@baggr.nl

Bobbi Kruijsen

Ben je op zoek naar de juiste woorden? Bobbi gaat ze voor je vinden! Met een masterdiploma in Bedrijfscommunicatie & Digitale Media op zak, zet ze haar kennis nu in om het beste uit jouw merk naar boven te halen. Als copywriter en content marketeer tovert zij lastige onderwerpen om tot heldere, vlotte teksten. Met echte verhalen die jouw organisatie onderscheidend maken en die ze strategisch inzet om klanten aan je te binden. Tijdens het thuiswerken heeft ze gezelschap van twee harige collega’s (katten). En wanneer ze haar laptop dichtklapt? Dan rolt ze haar yogamatje uit, zit ze met haar neus in de boeken of staat ze op een festival.

E-mail: bobbi@baggr.nl

Janna van den Berg

Visuals zijn tegenwoordig onmisbaar. Hebben we grafisch ontwerp nodig dan is Janna voor Baggr onmisbaar! Janna bied een pittige, frisse kijk op vormgeving. De lijnen zijn kort. Briefen, sparren en Janna kan aan de slag. Want met ruim 20 jaar ervaring weten wij dat onze ideeën in goede handen zijn bij Studio Janna van den Berg. Janna stelt vragen zoals: Hoe kunnen we écht de doelgroep bereiken? Middels een mooie brochure of toch een digitale oplossing? Het maken van een goed ontwerp dat bijdraagt aan het doel van de klant, dat is Janna’s uitdaging! Daar houdt Baggr van! Bij Janna is kleur, vorm, compositie er met de paplepel in gegoten. En het voert soms wat ver. Kom eens kijken naar haar bureau; alle recente opdrachten keurig geordend en gestapeld op haar tafel. Liefst op kleur. Tikje vreemd…

Bas van Breugel

Een heldere boodschap overbrengen met een animatie? Dan ben je bij Bas aan het juiste adres! Zijn bedrijf Loepzuiver is gespecialiseerd in het promoten van producten en diensten, het geven van instructies of nieuwe inzichten met een grafische animatie. Een creatieve manier van informatie brengen die we regelmatig inzetten voor onze klanten. Wat de samenwerking met Bas zo fijn maakt? Dat hij heel goed is in wat hij doet, flexibel is en snel schakelt. En natuurlijk die persoonlijke klik, die we met al onze externe spierballen hebben.

Juliëtte van der Leeden

Juliëtte is onze cijfertjesdame. Vanuit het motto ‘doe waar je goed in bent en besteed uit waar je niet goed in bent’ is sinds de start van Baggr Juliëtte vanuit Abel Accountants onze steun en toeverlaat als het gaat om de gehele administratie van Baggr. Onze chaotische administratie is door Juliëtte helemaal gestructureerd. Hier zijn wij en onze klanten heel blij mee ;). Op het Baggr kantoor wordt iedereen vrolijk van Juliëtte, want ze komt altijd met een lach binnen! Daarnaast krijgt Juliëtte vaak te horen van haar collega’s bij Abel Accountants dat ze ‘denkt’ heel goed mee te kunnen zingen met de radio op kantoor. Als zorgzame moeder van 2 kinderen onderneemt ze veel met haar gezin. Haar hobby’s zijn: shoppen, terrasjes pakken, etentjes en ze is dol op feestjes/dansen. Zou ze daar haar talent voor zingen hebben ontdekt?

Stephan van Rijn

Het gebruik van video binnen de marketing is razend populair. Niet zonder reden, want videocontent is enorm effectief. Het raakt! Voor film werken wij samen met Stephan. Stephan heeft een frisse blik en levert altijd precies wat past bij de doelgroep. Ook maakt hij gebruik van de nieuwste technieken, zoals sliders, drones en gimbals. En heel belangrijk: met zijn positieve kijk op de wereld en betrouwbaarheid, is het heel fijn samenwerken. Hij als cameraman en wij als regisseur, is de perfect match!

Brand New Journey

Ook een Bosch bureau! Elkaar op 11-11 leren kennen en nu werken we samen. Een goede bodem voor succes. Zij zijn onze specialist voor webdesign, webdevelopment en websites. We kennen de digitale wereld, maar weten ook waar onze grenzen liggen. Of niet liggen. Want met hen aan boord, maken we voor onze B2B klanten websites die precies doen wat ze moeten doen. Websites die het merk ademen, informeren en inspireren en de bezoeker brengen wat hij zoekt.

Klaartje Lee-Stemerdink

Wil je écht weten wat jouw klanten en medewerkers denken, voelen, willen? Je strategie baseren op feiten in plaats van aannames? Dan zetten wij Klaartje in! Klaartje helpt organisaties door middel van onderzoek om nieuwe inzichten te krijgen. Daarnaast is ze vragenlijstexpert. Haar grootste ergernis? De vaak kort door de bocht, niet logische en niet respondentvriendelijke vragenlijsten. Een goede vragenlijst nodigt volgens Klaartje respondenten uit om hun verhaal te vertellen. Het legt de verbinding tussen de vraagsteller en invuller. Klaartje helpt ons bij het doen van goed onderzoek. Zodat we inzichten verzamelen waarmee we keuzes kunnen maken en actie ondernemen. Daarmee vergroten we de impact van onze klanten!

Arnold Reyneveld

Het beste praatje wordt gewoon beter met het juiste plaatje. En dat is precies waar Arnold goed in is: de kern van je boodschap weergeven met aantrekkelijke, doelgerichte fotografie. Hij heeft een voorliefde voor portretten, maar draait zijn hand niet om voor stevige commerciële producties. Als het maar inhoud heeft en iets moet vertellen. Arnold gunt zichzelf nauwelijks vrije tijd, maar vindt dat geen enkel probleem omdat ‘ie naar eigen zeggen het mooiste vak van de wereld heeft. Altijd in voor een goed idee of een mooi project. En voor een écht lekkere kop koffie…