DIENSTEN

Groeien. Klanten werven. Klanten behouden. Meer omzet maken. Marges verbeteren. De concurrentie voorblijven. Talent vinden en binden. Je herkent je vast in een aantal van deze uitdagingen. Door de inzet van een kleurrijk pallet aan marketing dat onherroepelijk aan elkaar verbonden is, helpen wij jou je doelen realiseren:

gps_fixed

Merkpositionering

Een sterk merk start met het weten van wat de kracht is van je organisatie. Wat je waarden zijn. Je drijfveer. Je uniekheid. Ambities en dromen. Vanuit analyses, gesprekken met klanten en medewerkers en een aantal sessies met het management, halen we de unieke kenmerken van jouw organisatie naar boven. Het resultaat? Een helder merkverhaal op 1xA4. Een verhaal dat de komende jaren de leidraad vormt voor alle communicatie, zowel binnen je organisatie als naar buiten toe. Laat je hier inspireren en ontdekt of dit is wat je zoekt.

Marketingstrategie

Op zoek naar nieuwe klanten? Samen met jou komen we tot een werkend marketingplan! We starten met het stellen van heel veel vragen om alle inhoud boven water te krijgen. Dat kan in 1 op 1 gesprekken of misschien past het Marketingplan-in-één-dag bij jouw organisatie. Vragen die aan bod komen, zijn: Wat zijn de doelen die je wil bereiken? Op welke doelgroep(en) richt je je? Welke branche en/of functie? Wat zijn persoonlijke kenmerken en uitdagingen van de doelgroep? Wat heb je hen te bieden? Hoe ziet je ideale klant eruit? Ook gaan we aan de slag met een power SWOT-analyse. Het resultaat? Een marketingplan mét een concrete marketingkalender waarmee jij direct aan de slag kunt. Lees hier meer over onze kennis en ervaring.

Propositie-ontwikkeling

Is jouw product of dienst net niet uniek genoeg om zichzelf te verkopen? Dan ben je geen uitzondering. Maar hoe zorg je er dan voor dat je verkoop groeit? Dat kan bijvoorbeeld door er een unieke service aan toe te voegen. Door met je product of dienst een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk probleem. Er nieuwe functies aan toe te voegen waardoor je meer opvalt en relevanter wordt. Lagere prijs. Hogere kwaliteit. Of te bouwen aan een uniek verhaal, dat raakt en past bij de waarden en visie van je doelgroep. Het kan van alles zijn. In een workshop begeleiden wij je naar de juiste propositie. Een die je aantrekkelijker maakt en waar je omzet van gaat groeien.

Interne merkbeleving

Het unieke verhaal van jouw organisatie is de vruchtbare grond voor groei. Maar daar moet je wel wat voor doen. Om het te laten werken voor jouw organisatie is het essentieel dat alle medewerkers zich verbonden voelen met dat verhaal. Dan geeft het hen energie, worden ze enthousiast en zullen ze het ook extern uitdragen. Medewerkers zijn immers je belangrijkste ambassadeurs. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Dat begint met een goed plan. Een plan met de juiste mix van kanalen en middelen om jouw medewerkers het verhaal te laten omarmen. Natuurlijk passend bij de waarden van je organisatie, want vooral door te ervaren zal het raken en blijven plakken.

Campagnes

Je hebt een goed verhaal. Je hebt een rake propositie. Een uniek product of dienst. Of een excellente service. En je staat te popelen om dit in de markt te zetten om nieuwe klanten binnen te halen. Je weet alleen niet zo goed hoe. Daar komen wij om de hoek. Het start met een briefingsgesprek waarin jij ons alles vertelt over de markt en je aanbod. Als dat allemaal helder, gaan wij aan de slag met het bedenken en uitwerken van een aantal creatieve concepten. Jij mag daaruit kiezen! Op basis van die keuze maken wij een campagneplan waarin alle voor jouw doelgroep relevante kanalen een plekje krijgen. En verzorgen we de gehele uitvoering van de ontwikkeling van middelen tot de inzet van kanalen. Check de diversiteit van ons team, dan zie je direct wat we allemaal in huis hebben om jou maximaal te ontzorgen. Voor de compleetheid: uiteraard ontwikkelen wij ook recruitment en merkcampagnes. Alles gebaseerd op dezelfde marketingprincipes.

drafts

Contentcreatie

Marketing is jouw ding. Of van jouw collega. Het is in ieder geval helder belegd in je organisatie. Maar wat je net nog even mist, is die contentmaker. Die meedenkt over de contentstrategie. Welke content zet je in voor welke doelgroep en met welk doel. Of die juist de volledige uitvoering voor zijn rekening neemt. Van blogs en whitepapers tot klantverhalen, klantvideo’s of productanimaties. Wij hebben de expertise in huis om voor jou de gewenste content te maken. Content die klanten aantrekt, boeit en behoudt. Ook onze eigen content ontwikkelen we natuurlijk zelf. Klik hier voor onze content en krijg meteen een beeld van de content die wij voor onze klanten ontwikkeld hebben.

web

Online marketing

Het zijn er ontelbaar veel: de online kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt. Google zeker! LinkedIn en andere social media ook. Vast en zeker ook verschillende vakmedia. Websites en  onafhankelijke kennisplatformen. Emails en nieuwsbrieven. Wij ontwikkelen omnichannel campagnes om jouw doelgroep te bereiken. Dat houdt in dat we een mix van online en offline kanalen zullen inzetten om hen te bereiken. Laten we even paar termen noemen als het gaat om online marketing: Google organisch (SEO) en Google Ads (SEA), LinkedIn en Facebook organisch en campagnes en Marketing Automation. Lees er hier meer over.

trending_up

Marketing coaching, training en lezingen

Onze kennis delen om anderen te laten groeien en enthousiast te maken. Daar worden we blij van. Dat doen we via inspiratie op onze website en via het Baggr LinkedIn profiel. Maar ook in andere vormen. We begeleiden marketeers en marketingmanagers om sterker te worden in hun rol, zowel inhoudelijk als persoonlijk. En geven lezingen over merkpositionering en contentmarketing. En of dat nog niet genoeg is, zijn we bezig met het ontwikkelen van trainingen rondom onze expertisegebieden. Mocht je daar interesse in hebben, laat het ons weten, want dan zorgen wij dat we die snel klaar hebben.

Baggr, hét Marketing Service Bureau voor SAP Partners

Digital Marketing Service Bureau for SAP Partners

Dankzij onze jarenlange samenwerkingen met verschillende SAP partners en SAP Nederland weten wij als geen ander wat er speelt in de wereld van intelligente softwareoplossingen.

En eerlijk is eerlijk, het land van SAP partners is best dicht bevolkt. Dus, wil jij als SAP softwareleverancier het verschil écht maken? Laat je dan door ons helpen met heldere, resultaatkrachtige en persoonlijke marketingoplossingen en creëer die nieuwe leads.

Online Marketing Scan: verbeter de resultaten van je online marketingactiviteiten

Wil jij het maximale resultaat uit jouw online marketing halen? Worstel je met de vraag welke middelen je in zou moeten zetten om jouw doelgroep te bereiken? Of wil je juist starten met online marketing en wil je hier graag tips voor? Doe de Online Marketing Scan!

Met de Online Marketing Scan zet jij een succesvolle stap met jouw online marketing. We scannen je website, social media accounts en betaalde kanalen zoals LinkedIn adverteren of zoekmachine adverteren (SEA), brengen de verbeteringen in kaart en geven advies welke nieuwe kanalen relevant zijn. De Online Marketing Scan geeft je direct inzicht in de kansen voor jouw organisatie met online marketing.

DE VISIE VAN BAGGR

Groeien. Klanten vinden. Klanten behouden. Meer omzet maken. Marges verbeteren. De concurrentie voorblijven. Talent vinden en binden.
Het zijn de uitdagingen waar ieder bedrijf dag in dag uit mee bezig is.
En het zijn de uitdagingen waar wij blij van worden.

HAAL OOK HET BESTE UIT JOUW MERK NAAR BOVEN

Baggr graaft met je mee. Tot op de bodem. Op zoek naar al het moois dat jouw merk te bieden heeft.