BAGGREN

Baggeren is het proces waarbij troebel water helder wordt gemaakt en slib zorgt voor verdere groei van flora en fauna. En dat is precies wat we bij Baggr doen. Wij helpen bedrijven hun onderscheidende waarde te vinden en uit te stralen. Geen troebele beloftes, maar kraakheldere verhalen die je makkelijk onthoudt en doorvertelt. Waarvan je merk groeit. Baggren bestaat uit drie concrete stappen:

GRAVEN

We houden diepte-interviews, organiseren teamsessies en sturen digitale vragenlijsten uit. We praten met directie, management, medewerkers, leveranciers én klanten. Op onze eigen verbindende, verfrissende en inlevende wijze leren we jouw organisatie kennen. Zo graven we naar de kern van jouw organisatie. Het resultaat: een authentiek en onderscheidend merkverhaal.

GRONDEN

Hoe straal je uit wie je vanbinnen bent? Hoe maak je van medewerkers enthousiaste merkambassadeurs? En hoe zet je de juiste doelgroepen aan tot actie? Wij brengen het in kaart en stellen samen met het management team een concrete strategie waarin we marketing, communicatie en PR integreren. Tijdens energieke workshops en trainingen helpen we medewerkers vervolgens om de merkpositionering tot leven te brengen

GROEIEN

Je weet nu wat jouw organisatie drijft en je hebt een plan om dat uit te dragen. Nu is het tijd om te gaan! Ook in die fasen blijven we graag betrokken. Baggr is pas tevreden als doelstellingen zijn behaald. Of dit nu meer verkopen, groei in naamsbekendheid of jezelf ontwikkelingen tot een autoriteit in de markt of het vinden en verbinden van de juiste talenten.

Werk in uitvoering

kaartwerkwijze schepjes

WAAR ZIJN WIJ BEZIG

Wij hebben ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch. Een mooie uitvalbasis voor onze klanten die in de Benelux actief zijn. Ook werken wij regelmatig op de locaties van onze klanten.