REAL-LIFE VERHALEN

Hoezo regent het nu?

‘Nee, niet weer een nat pak!’ hoor ik mezelf tegen mijn collega’s zeggen. Het begon afgelopen zondag, 1e Pinkersterdag. Na een weekend in Bloemendaal met veel gezellige vrienden, gaan manlief en ik een dagje fietsen. Jawel, inmiddels heeft…
Lees verder

Blije meiden!

‘Mam, ik zie er ook Baggr op staan’, zegt Lauren stralend met haar nieuwe blauwe hockeyvestje aan. Hoe leuk is het als je dochter blij is met een t-shirt waar de naam van je bedrijf opstaat. Samen met…
Lees verder
Met leuke mensen leuke dingen doen

Met leuke mensen leuke dingen doen

‘Met leuke mensen leuke dingen doen’ het kwam er zonder nadenken vol overtuiging uit. Manlief en ik zitten op het terras en hebben het over Baggr. Hij stelt me de vraag waarom ik met Baggr begonnen ben. Het…
Lees verder