VISIE

Groeien. Klanten vinden. Klanten behouden. Meer omzet maken. Marges verbeteren. De concurrentie voorblijven. Talent vinden en binden.
Het zijn de uitdagingen waar ieder bedrijf dag in dag uit mee bezig is.
En het zijn de uitdagingen waar wij blij van worden.

VISIE

Beschikbaarheid van producten en diensten blijft groeien. Dit maakt de consument kieskeurig met welk bedrijf ze zich identificeert. De voorkeur verschuift naar een bedrijf dat aansluit bij hun eigen overtuigingen, waardes en normen. Om deze aansluiting te vinden moeten organisaties zich onderscheiden op basis van echtheid, authenticiteit.

WHY

Wij geloven dat organisaties zich het sterkst positioneren als ze helemaal zichzelf zijn. Als ze laten zien wat hen raakt, waar ze warm voor lopen of juist de rillingen van krijgen. Het is de enige manier om klanten écht te raken.

Bij Baggr helpen we jouw organisatie om uit te stralen wie jullie vanbinnen zijn. Daarmee trek je medewerkers en klanten aan die bij jouw organisatie passen. Het resultaat? Trouwe merkambassadeurs. En een duurzame strategie die ondersteund wordt door passende marketing, communicatie en PR.

HOW

Wij halen de échte verhalen en de onderscheidende waarden uit jouw organisaties naar boven. Jouw medewerkers, management team en klanten geven de input zélf. Zo leggen wij het strategische fundament voor een merk dat iedereen herkent en doorleeft. Hiervoor hanteren we een praktische, in eigen huis ontwikkelde aanpak.

Baggr blijft graag bij de uitvoering betrokken. Want dit is de fase waarin de nieuwe of aangescherpte identiteit tot uiting komt. De fase waarin de organisatie de conversatie met de doelgroepen op een nieuwe, authentieke manier gaat voeren. Wij zorgen dat medewerkers het merkverhaal vertellen in hun eigen taal en vanuit hun eigen persoonlijkheid. En we blijven aan boord tot de doelstellingen zijn bereikt.

WHAT

Baggr haalt het allerbeste uit jouw merk naar boven. Dat doen we met een unieke werkwijze. Onze aanpak bestaat uit graven, gronden, groeien. Samen kijken we naar de kern van jouw organisatie, ontdekken we wie jouw merk is en waar jullie voor staan (graven). Jullie onderscheidende waarden vormen het fundament voor de merkpropositie en marketingstrategie die we met het management team formuleren (gronden). Vervolgens helpen we medewerkers om de merkpositionering op hun eigen manier tot leven te brengen. Met échte verhalen die precies die juiste doelgroepen aanspreken en tot actie aanzetten, bouw je duurzame relaties. Je creëert fans voor de lange termijn (groeien).

HAAL OOK HET BESTE UIT JOUW MERK NAAR BOVEN

Baggr graaft met je mee. Tot op de bodem. Op zoek naar al het moois dat jouw merk te bieden heeft.