Online Marketing Scan: verbeter de resultaten van je online marketingactiviteiten

Wil jij het maximale resultaat uit jouw online marketing halen? Worstel je met de vraag welke middelen je in moet zetten om jouw doelgroep te bereiken? Geef je veel geld uit aan online marketing, maar levert het weinig op? Of wil je juist beginnen met online marketing en wil je tips voor een vliegende start? Doe dan de Online Marketing Scan, een analyse met concrete adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.

Online marketing helpt je organisatie om te groeien in bekendheid, bereik, leads én klanten. Een goede analyse geeft je inzicht in de online groeimogelijkheden van jouw organisatie binnen je doelgroep. Met de Online Marketing Scan zet je daarom een succesvolle stap met jouw online marketing.

We scannen je website, social media accounts en betaalde kanalen, zoals LinkedIn adverteren of zoekmachine adverteren (SEA), brengen de verbeteringen in kaart en geven advies welke nieuwe kanalen relevant zijn. Ons advies is geen ‘one size fits all’, maar écht maatwerk afgestemd op jouw doelgroep en wensen. Daarnaast kijken we naar jouw online marketingactiviteiten met een frisse blik, waardoor we beter zien waar de zwakke plekken zitten.

Wat levert een Online Marketing Scan jou op?

De Online Marketing Scan geeft je direct inzicht in de kansen voor jouw organisatie met online marketing. Je ontvangt concrete tips en adviezen waar je onmiddellijk mee aan de slag kunt. Dit scheelt jou en je collega’s een hoop uitzoekwerk, want online marketing is een breed vakgebied en het is logisch dat je niet al die expertise in huis hebt. Nadat wij de scan hebben uitgevoerd kun je meteen actie ondernemen en hoef je de adviezen en verbeteringen alleen maar door te voeren.

De Online Marketing Scan omvat een analyse en advies voor:

  • Website
  • Social media kanalen
  • Inbound marketing
  • Contentmarketing
  • Zoekmachine Adverteren (SEA)
  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Thijs den Dikken, Business Development Manager bij Acorel, zei het volgende over onze adviezen: ‘Wij zijn erg tevreden over jullie adviezen. Deze zijn pragmatisch van aard, logisch en mooi gekoppeld aan de toegevoegde waarde van Acorel. Erg fijn!’

En bij Quinso, SAP Partner in de maakindustrie, leverden onze adviezen in één jaar 39% meer websitebezoekers op, 15% meer organisch zoekverkeer, 26,5% meer volgers op LinkedIn en zowel marketing qualified leads als sales qualified leads.

Onze werkwijze

Stap 1: We hebben jouw input nodig!
De Online Marketing Scan is geen ‘one size fits all’, maar persoonlijk maatwerk. Daarom hebben wij informatie van jou nodig. Deze geef je aan ons via een formulier dat wij speciaal hiervoor ontwikkeld hebben. Dit formulier ontvang je via de mail.

Stap 2: Samen nemen we het ingevulde formulier door
Nadat we het ingevulde formulier hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact met je op om jouw input nog scherper te krijgen. Ook is er ruimte om vragen aan ons te stellen, zodat de scan zo goed mogelijk aansluit bij jouw doelen en vraagstukken.

Stap 3: Baggr voert de scan uit
Vervolgens gaan we aan de slag met de uitvoering van de scan. Dit doen we door de online kanalen door te nemen en er vanuit onze expertise kritisch naar te kijken. Jouw input vormt hierin een belangrijke leidraad voor ons. Het resultaat van de scan verwerken we in een overzichtelijke en meteen bruikbare rapportage.

Stap 4: We delen het resultaat en bespreken ons advies 
In de rapportage geven we je adviezen over hoe jij je online marketing nog beter in kunt zetten of hoe je een vliegende start maakt met online marketing. Deze adviezen nemen we telefonisch met je door en ontvang je daarna in je mailbox. Zo kun je er direct mee aan de slag!

Kosten van de Online Marketing Scan

Deze scan geeft je inzicht in de kansen voor jouw organisatie met online marketing. Je ontvangt een voor jouw organisatie gemaakte rapportage met tips en adviezen. Kosten hiervan zijn €495,- excl. BTW.

En nu baggren!

Wil je deze scan uit laten voeren en een mooie stap maken met jouw online marketing?

Neem contact op met Tim via mail (tim@baggr.nl), telefoon (06-38403327) of door op onderstaande knop te drukken: